Sastāvdaļas
- 1 glāze cieta, sarīvēta siera
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 3 ēdamkarotes miltu
- 2 glāzes piena
- 2 olu dzeltenumi
- 1 ola
- rīvmaize
Pagatavošana
- Miltus apcep katlā ar sviestu tā, lai tie kļūtu dzelteni (var pieliet pienu) un karsē pāris minūtes.
- Noņem no uguns, pieliek sarīvēto sieru, olu, 2 saputotus olu dzeltenumus, vēlreiz liek uz uguns un stipri sakuļ.
- Kad masa sāk vārīties, noņem no uguns, liek uz cepešpannas, kas iepriekš ieziesta ar sviestu un apkaisīta ar rīvmaizi, 2 cm biezā kārtā.
- Šo kārtu sagriež gabalos, pārkaisa ar rīvmaizi un cep cepeškrāsnī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!