Sastāvdaļas
- 300 g šokolādes cepumu
- 75 g sviesta
- 600 g krēmsiera
- 2/3 glāzes pūdercukura
- 3 olas
- 1/2 glāze kokosriekstu piena
- 440 g konservētu ananāsu
- 1 glāze kokosriekstu skaidiņu
Pagatavošana
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160°C temperatūrai un viegli ietauko ar cepamo papīru pārklātu 22 cm lielu kūkas formu.
- Izkausē sviestu un tad atdzesē. Sajauc ar sasmalcinātiem cepumiem un rūpīgi samaisa.
- Cepumu masu ieklāj iepriekš sagatavotajā kūkas formā un stingri piespiež pie pamatnes un malām. Ievieto ledusskapī.
- Pildījums: Ananāsus nosusina un smalki sakapā.
- Krēmsieru sajauc ar cukuru un pa vienai pievieno olas, pēc katras pievienošanas saputojot ar elektrisko putotāju.
- Pakāpeniski pievieno kokosriekstu pienu, sakapātos ananāsus un 3/4 glāzes kokosriekstu skaidiņu.
- Ieklāj pildījumu pār cepumu kārtu un cep aptuveni 50 minūtes.
- Kad kūka gatava, atdzesē to cepeškrāsnī ar atvērām durvīm. Dekorē ar atlikušajām kokosriekstu skaidiņām.
- Ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!