Krēmsiera – ananāsu kūka ar kokosriekstiem

Krēmsiera – ananāsu kūka ar kokosriekstiem Foto: Krēmsiera – ananāsu kūka ar kokosriekstiem

Sastāvdaļas

  • 300 g šokolādes cepumu
  • 75 g sviesta
  • 600 g krēmsiera
  • 2/3 glāzes pūdercukura
  • 3 olas
  • 1/2 glāze kokosriekstu piena
  • 440 g konservētu ananāsu
  • 1 glāze kokosriekstu skaidiņu

Pagatavošana

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160°C temperatūrai un viegli ietauko ar cepamo papīru pārklātu 22 cm lielu kūkas formu.
  2. Izkausē sviestu un tad atdzesē. Sajauc ar sasmalcinātiem cepumiem un rūpīgi samaisa.
  3. Cepumu masu ieklāj iepriekš sagatavotajā kūkas formā un stingri piespiež pie pamatnes un malām. Ievieto ledusskapī.
  4. Pildījums: Ananāsus nosusina un smalki sakapā.
  5. Krēmsieru sajauc ar cukuru un pa vienai pievieno olas, pēc katras pievienošanas saputojot ar elektrisko putotāju.
  6. Pakāpeniski pievieno kokosriekstu pienu, sakapātos ananāsus un 3/4 glāzes kokosriekstu skaidiņu.
  7. Ieklāj pildījumu pār cepumu kārtu un cep aptuveni 50 minūtes.
  8. Kad kūka gatava, atdzesē to cepeškrāsnī ar atvērām durvīm. Dekorē ar atlikušajām kokosriekstu skaidiņām.
  9. Ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes