Krējumā sautētas teļa aknas

Krējumā sautētas teļa aknas Foto: Krējumā sautētas teļa aknas

Sastāvdaļas

  • teļa aknas
  • dilles
  • svaigs krējums
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Teļa aknām noņem plēvi.
  2. Aknas sagriež šķēlītēs.
  3. Sakarsētā eļļā ātri apcep no abām pusēm, tad liek katliņā, pa starpām liekot dilles, pārlej ar krējumu un sautē 15 minūtes, līdz aknas kļūst trauslas.
  4. Gatavas aknas pārkaisa ar sāli.
  5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem un sīpolu mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes