Sastāvdaļas
- 2 lielas vistas krūtiņas
- 1/2 glāzes miltu
- 2 olas
- 125 g rīvmaizes
- 60 ml augu eļļas
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Vistas krūtiņas noskalo aukstā ūdenī un nosusina.
- Vistas krūtiņu sadala gabalos un gabalus ietin pārtikas plēvē.
- Ar gaļas āmuriņu izdauza gaļu plānu.
- Izdauzīto gaļu sagriež šaurās strēmelēs.
- Liek traukā, pārkaisa ar sāli un nedaudz patur.
- Atsevišķā traukā iesijā miltus, pieber sāli, piparus, samaisa.
- Citā traukā, viegli sakuļ olas.
- Trešajā traukā ieber rīvmaizi.
- Katru gaļas gabalu apviļā miltos, mērcē olās un tad apviļā rīvmaizē.
- Pannā lej augu eļļu, uzkarsē uz vidējas uguns.
- Vistas nūjiņas cep 2-3 minūtes no visām pusēm, tad noņem no uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!