Kraukšķīgas vistas nūjiņas

Kraukšķīgas vistas nūjiņas Foto: Kraukšķīgas vistas nūjiņas

Sastāvdaļas

  • 2 lielas vistas krūtiņas
  • 1/2 glāzes miltu
  • 2 olas
  • 125 g rīvmaizes
  • 60 ml augu eļļas
  • sāls, pipari

Pagatavošana

  1. Vistas krūtiņas noskalo aukstā ūdenī un nosusina.
  2. Vistas krūtiņu sadala gabalos un gabalus ietin pārtikas plēvē.
  3. Ar gaļas āmuriņu izdauza gaļu plānu.
  4. Izdauzīto gaļu sagriež šaurās strēmelēs.
  5. Liek traukā, pārkaisa ar sāli un nedaudz patur.
  6. Atsevišķā traukā iesijā miltus, pieber sāli, piparus, samaisa.
  7. Citā traukā, viegli sakuļ olas.
  8. Trešajā traukā ieber rīvmaizi.
  9. Katru gaļas gabalu apviļā miltos, mērcē olās un tad apviļā rīvmaizē.
  10. Pannā lej augu eļļu, uzkarsē uz vidējas uguns.
  11. Vistas nūjiņas cep 2-3 minūtes no visām pusēm, tad noņem no uguns.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes