Kraukšķīga vistas gaļa ar medu un citroniem

Kraukšķīga vistas gaļa ar medu un citroniem Foto: Kraukšķīga vistas gaļa ar medu un citroniem

Sastāvdaļas

 ● 60 ml olīveļļas
 ● 3 ēdamkarotes medus
 ● 2 citroni
 ● 1 ēdamkarote + 1 tējkarote rīvētas citrona miziņas
 ● 1/2 tējkarotes sāls
 ● 1/2 tējkarotes maltu melno piparu
 ● 4 vistu krūtiņas
 ● 1 glāze miltu
 ● 2 ēdamkarotes kukurūzas cietes

Pagatavošana

  1. Gatavo marinādi - bļodā samaisa olīveļļu ar medu, citronu sulu, 1 ēdamkaroti rīvētas citrona miziņas, 1/4 tējkarotes sāls un piparu.
  2. Vistas krūtiņas sagriež gabaliņos un liek polietilēna maisiņā.
  3. Maisiņā ar gaļu lej marinādi, maisiņu sakrata, lai marināde pārklātu gaļu, liek ledusskapī uz 1-2 stundām.
  4. Lielā bļodā samaisa miltus, kukurūzas cieti, tējkaroti rīvētas citrona miziņas, atlikušo sāli un piparus.
  5. Pannu sakarsē uz vidējas uguns,lej 1 ēdamkaroti olīveļļas.
  6. Vistas gaļas gabaliņus apviļā miltu maisījumā, cep 3-4 minūtes, no katras puses.
  7. Ja nepieciešams, pannā vēl lej eļļu.
  8. Gatavu gaļu pasniedz ar rīsiem, uzlej dažas karotes medus, uzkaisa rīvētu citrona miziņu.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes