Sastāvdaļas
- 1 vesela vista (sadala to 10 gabalos)
- eļļa cepšanai
Marinādei:
- 2 tases paniņu
- 1 tase skābā krējuma
- 1/4 tases Dižonas sinepju
- 1 ēdamkarote sāls
- 2 tējkarotes maltu melno piparu
Panēšanai:
- 2,5 tases miltu
- 2 tējkarotes ķiploku pulvera
- 2 tējkarotes sinepju
- 2 tējkarotes maltas paprikas
- 1 ēdamkarote sāls
Pagatavošana
- Visas marinādes sastāvdaļas samaisa, liek tajā vistas gaļas gabalus, liek ledusskapī uz vairākām stundām.
- Visas sastāvdaļas panēšanai samaisa.
- Vistas gaļas gabalus apviļā panēšanas maisījumā, liek uz restītes.
- Cep vistas gaļu sakarsētā augu eļļā, no abām pusēm, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Pannā cepto vistas gaļu liek veidnē, cep 200°C temperatūrā, 10-12 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!