Krāsnī cepts vistas gaļas šašliks ar kartupeļiem

Krāsnī cepts vistas gaļas šašliks ar kartupeļiem Foto: Krāsnī cepts vistas gaļas šašliks ar kartupeļiem

Sastāvdaļas

  • 1,5 kg vistas filejas
  • 4 sīpoli
  • sāls pēc garšas
  • malti melnie pipari pēc garšas
  • 50 ml 9% etiķa
  • 7 kartupeļi

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, liek bļodā.
  2. Pievieno piparus, sāli, gredzenos sagrieztus sīpolus, etiķi - samaisa, atstāj marinēties uz 1-2 stundām. 
  3. Kartupeļus nomizo, neceptus un nevārītus sagriež apaļās šķēlītēs, liek veidnē.
  4. Marinēto gaļu, pamīšus ar sīpolu gredzeniem uzdur uz koka iesmiem.
  5. Šašliku liek veidnē, virsū kartupeļiem.
  6. Liek sakarsētā krāsnī, cep 30 minūtes.
  7. Kad viena šašliku puse ir apcepusies, tos uzmanīgi apgroza.
  8. Kartupeļu šķēlītes uzsūks sulu, kas izdalījusies no gaļas, būs ļoti garšīgas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes