Sastāvdaļas
- 1,5 kg vistas filejas
- 4 sīpoli
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
- 50 ml 9% etiķa
- 7 kartupeļi
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, liek bļodā.
- Pievieno piparus, sāli, gredzenos sagrieztus sīpolus, etiķi - samaisa, atstāj marinēties uz 1-2 stundām.
- Kartupeļus nomizo, neceptus un nevārītus sagriež apaļās šķēlītēs, liek veidnē.
- Marinēto gaļu, pamīšus ar sīpolu gredzeniem uzdur uz koka iesmiem.
- Šašliku liek veidnē, virsū kartupeļiem.
- Liek sakarsētā krāsnī, cep 30 minūtes.
- Kad viena šašliku puse ir apcepusies, tos uzmanīgi apgroza.
- Kartupeļu šķēlītes uzsūks sulu, kas izdalījusies no gaļas, būs ļoti garšīgas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!