Krāsnī cepts šašliks ar sīpoliem

Krāsnī cepts šašliks ar sīpoliem Foto: Krāsnī cepts šašliks ar sīpoliem

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas
  • 2-4 sīpoli
  • 3 ēdamkarotes etiķa
  • 1/2 tējkarotes piparu maisījuma
  • 3 ēdamkarotes citronu sulas
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 2 ēdamkarotes garšvielas cūkgaļai

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež gabaliņos, samaisa ar piparu maisījumu, garšvielām cūkgaļai, 1 ēdamkaroti etiķa un 1 ēdamkaroti citronu sulas.
  2. Gaļu liek marinēties 2-6 stundas, vēsā vietā. 
  3. Sīpolus sagriež gredzenos.
  4. Sīpoliem pievieno 2 ēdamkarotes etiķa, 1 ēdamkaroti cukura un 4 ēdamkarotes ūdens, samaisa un atstāj marinēties 1 stundu. 
  5. Cepšanas maisiņā liek marinētos sīpolus, virsū liek gaļu, maisiņu aizsien un mazliet sadursta to ar dakšiņu.
  6. Maisiņu liek 250°C temperatūrā sakarsētā krāsnī, cep 50 minūtes.
  7. Pēc 50 minūtēm maisiņu izņem, pārgriež, pārlej gaļu ar radušos sulu un turpina cept vēl 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes