Sastāvdaļas
- 4-5 kartupeļi
- 1 kg laša filejas
- 6-8 ķirštomātiņi
- selerija, sīpoli pēc garšas
- piparu maisījums, rozmarīns, sāls pēc garšas
- 4-5 ēdamkarotes olīveļļas
Pagatavošana
- Laša fileju sagriež lielos gabalos, mazliet apsāla, sapiparo un atstāj uz 30 minūtēm ievilkties.
- Ķirštomātiņus sagriež 4 daļās.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos, seleriju sagriež plānās sloksnītēs.
- Kartupeļus vāra ar visu mizu pusgatavus, atdzesē, novelk mizu un sagriež apaļās šķēlītēs.
- Dziļā bļodā kartupeļu šķēlītes samaisa ar rozmarīnu, sāli, olīveļļu, pievieno tomātus, sīpolus, seleriju, samaisa.
- Veidnē izkārto kartupeļu maisījumu tā, lai kartupeļi būtu apakšā, liek laša gabalus.
- Cep sakarsētā krāsnī, vidējā temperatūrā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!