Sastāvdaļas
- 100 g laša
- 100 g brokoļu
- citrona sula pēc garšas
- 1 ēdamkarote rīvēta cieta siera
- 1,5 ēdamkarotes piena
- 1,5 tējkarotes saldā krējuma
- 1/2 olas
- šķipsniņa malta muskatrieksta
Pagatavošana
- Laša fileju sagriež šķēlītēs, aprasina ar citrona sulu, uzber sāli, piparus.
- Patur 30 minūtes, uzlej karstu ūdeni, pakarsē uz lēnas uguns 10 minūtes.
- Brokoļus aplej ar karstu ūdeni, uzber sāli, vāra 10 minūtes.
- Saldo krējumu sakuļ ar pienu, sieru, olu, pieber sāli, piparus, muskatriekstu.
- Veidnē, kārtās liek dārzeņus, lasi, uzlej saldā krējuma maisījumu, cep 220°C temperatūrā, 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!