Krāsnī cepts cūkgaļas šašliks

Krāsnī cepts cūkgaļas šašliks Foto: Krāsnī cepts cūkgaļas šašliks

Sastāvdaļas

  • cūkgaļa
  • sīpoli
  • garšvielas

Pagatavošana

  1. Cūkgaļu sagriež gabaliņos, izdauza ar gaļas āmuriņu.
  2. Dauzot gaļu, tai uzklāj pārtikas plēvi.
  3. Plēvi noņem, uzber sāli, piparus, vēlreiz izdauza.
  4. Tad gaļu liek bļodā, uzkaisa garšvielas šašlikam.
  5. Vienu sīpolu sagriež gabaliņos un iespiež gaļā.
  6. Gaļu atstāj marinēties uz 2 stundām.
  7. Atsevišķi no gaļas, marinē sīpolus - sagriež pusgredzenos, liek bļodā.
  8. Pārlej ar verdošu ūdeni, 3-4 ēdamkarotēm etiķa, 2 ēdamkarotes cukura, sāls.
  9. Krāsni uzkarsē.
  10. Veidnē ieklāj cepamo papīru, cep cepešu maisiņā.
  11. Cepešu maisiņā liek sīpolus, uzmanīgi izkārto.
  12. Virsū sīpoliem liek gaļu, samaisīt nevajag.
  13. Cepešu maisiņu aizsien, mazliet sadursta.
  14. Cep 1-1,5 stundas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes