Krāsnī cepti ziedkāposti

Krāsnī cepti ziedkāposti Foto: Krāsnī cepti ziedkāposti

Sastāvdaļas

  • 1 neliels ziedkāposts
  • 2/3 glāzes rīvmaizes
  • 1/3 glāzes rīvēta cieta siera
  • 1/2 tējkarotes ķiploku pulvera
  • 1 tējkarote maltas paprikas
  • 2 olas
  • sāls pēc garšas
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Ziedkāpostu sadala rozetēs.
  2. Katlā uzvāra ūdeni, pieber sāli, vāra ziedkāpostus 4-5 minūtes.
  3. Vārītos ziedkāpostus liek caurdurī un atdzesē.
  4. Panēšanai samaisa rīvmaizi, sieru, ķiploku pulveri, malto papriku.
  5. Sakuļ olas ar dakšiņu.
  6. Veidnē ieklāj cepamo papīru, ieziež to ar augu eļļu.
  7. Ziedkāposta rozetes mērcē sakultajās olās, tad, no visām pusēm apviļā rīvmaizes maisījumā, liek veidnē.
  8. Cep 200°C temperatūrā, 15 minūtes, kamēr parādās zeltaina garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes