Krāsnī cepti plāceņi ar siera pildījumu

Krāsnī cepti plāceņi ar siera pildījumu Foto: Krāsnī cepti plāceņi ar siera pildījumu

Sastāvdaļas

 ● 300 g jauktās maltās gaļas
 ● 60 g cieta siera
 ● 1 ēdamkarote sviesta
 ● 2 olas
 ● 120 ml piena
 ● 80 g miltu
 ● sāls pēc garšas
 ● malti melnie pipari pēc garšas
 ● 1 šķēle baltmaizes
 ● augu eļļa

Pagatavošana

    1. Malto gaļu liek bļodā, pievieno pienā izmērcētu baltmaizi, pieber sāli, piparus pēc garšas, samaisa viendabīgā masā.
    2. Gatavo pildījumu - cieti izvāra vienu olu, sarīvē to un sieru uz smalkās rīves, pievieno mīkstu sviestu, sāli, piparus - kārtīgi visu samaisa.
    3. Veido plāceņus - ņem 1 ēdamkaroti maltās gaļas maisījuma, izveido plāceni, vidū liek 1 tējkaroti pildījuma, izveido bumbiņu un tad to mazliet saplacina.
    4. 1 jēlu olu sakuļ, pievieno 1/3 glāzes piena, miltus, sāli, piparus, vēlreiz visu sakuļ.
    5. Plāceņus apviļā jēlās olas maisījumā un apcep uz pannas, sakarsētā augu eļļā, zeltainus.
    6. Apceptos plāceņus liek veidnē, cep 200°C temperatūrā, 15 minūtes.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes