Sastāvdaļas
- 6 vidēja lieluma kartupeļi
- 1,5 tējkarotes maltas paprikas
- 4 ēdamkarotes olīveļļas
- 3/4 tējkarotes sāls
- 5 ēdamkarotes rīvēta Parmas siera
- 1/4 tējkarotes maltu melno piparu
- 1/2 tējkarotes ķiploku pulvera
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos, liek veidnē, pārlej ar olīveļļu.
- Samaisa garšvielas - sāli, ķiploku pulveri, piparus, papriku, piemaisa Parmas sieru.
- Ar garšvielu-siera maisījumu pārkaisa kartupeļus.
- Ar rokām samaisa kartupeļus, lai katru kartupeļu gabaliņu pārklātu garšvielas un siers.
- Cep 190°C temperatūrā, 45 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!