Krāsnī cepti kartupeļi ar Čedaras sieru

Krāsnī cepti kartupeļi ar Čedaras sieru Foto: Krāsnī cepti kartupeļi ar Čedaras sieru

Sastāvdaļas

 ● 1 kg nomizotu, rupji sarīvētu kartupeļu
 ● 1 sīki sakapāts sīpols
 ● 300 g rīvēta Čedaras siera
 ● 1,5 glāzes skābā krējuma
 ● sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

    1. Lielā bļodā samaisa kartupeļus, sīpolus, daļu siera(1/4 siera noliek malā), sāli, piparus.
    2. Pievieno skābo krējumu un vēlreiz samaisa.
    3. Veidni ietauko, liek tajā kartupeļu masu, izlīdzināt nevajag.
    4. Pārkaisa ar atlikušo sieru, cep 180°C temperatūrā, 25-30 minūtes, kamēr kļūst zeltains.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes