Krāsnī cepti kartupeļi ar Čedaras sieru

Krāsnī cepti kartupeļi ar Čedaras sieru Foto: Krāsnī cepti kartupeļi ar Čedaras sieru

Sastāvdaļas

  • 1 kg nomizotu, rupji sarīvētu kartupeļu
  • 1 sīki sakapāts sīpols
  • 300 g rīvēta Čedaras siera
  • 1,5 glāzes skābā krējuma
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Lielā bļodā samaisa kartupeļus, sīpolus, daļu siera(1/4 siera noliek malā), sāli, piparus.
  2. Pievieno skābo krējumu un vēlreiz samaisa.
  3. Veidni ietauko, liek tajā kartupeļu masu, izlīdzināt nevajag.
  4. Pārkaisa ar atlikušo sieru, cep 180°C temperatūrā, 25-30 minūtes, kamēr kļūst zeltains.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes