Sastāvdaļas
- 1 vidēja lieluma kabacis
- 5-6 svaigi lieli šampinjoni
- 1 ola
- 1 tomāts
- 40 g cieta siera
- sāls, garšvielas pēc garšas
- 1 tējkarote augu eļļas
- 50 ml ūdens
Pagatavošana
- Kabaci nomizo, sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs.
- Kabača šķēlēm izgriež viducīšus, veidojot gredzenus.
- Kabaču gredzenus liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, papīrs ietaukots ar augu eļļu.
- Kabačiem uzber mazliet sāls.
- Šampinjonus sagriež sīkos gabaliņos, pievieno olu, mazliet sāli, garšvielas.
- Sēnes kārtīgi samaisa un piepilda kabaču gredzenus(pilda bagātīgi, ar kaudzīti).
- Virsū katram pildītajam kabaču gredzenam liek tomāta šķēlīti.
- Pildītos kabaču gredzenus pārkaisa ar smalki sarīvētu sieru, pārlej ar ūdeni.
- Cep 200°C temperatūrā, 15 minūtes, tad krāsns temperatūru samazina līdz 180 grādiem un turpina cept 15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!