Sastāvdaļas
- svaigi kāposti
- maltā gaļa (jebkura)
- rīsi
- sīpoli
- burkāni
- tomātu pasta
- mazliet miltu
- ola
Pagatavošana
- Sīpolus sakapā, burkānus sarīvē - kopā visu cep pannā, sakarsētā eļļā.
- Rīsus izvāra.
- Kāpostus sīki sakapā.
- Visas sastāvdaļas samaisa, pieber sāli, piparus, pievieno olu.
- No iegūtās masas veido kotletes, cep pannā, sakarsētā eļļā, no abām pusēm.
- Ceptās kotletes liek veidnē.
- Gatavo mērci - eļļā, kas palikusi pēc kotlešu cepšanas, apbrūnina miltus, pievieno tomātu pastu, pielej mazliet ūdens, uzvāra.
- Mērci pārlej tīteņiem, cep sakarsētā krāsnī, kamēr kāposti ir gatavi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!