Sastāvdaļas
- 600 g vistas filejas
- 1 sīpols
- 5 tomāti
- 250 g siera
- 4 ēdamkarotes majonēzes
- sāls pēc garšas
- 1/4 tējkarotes maltu melno piparu
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež 2 cm biezos gabalos.
- Gaļas gabalus liek uz dēlīša un izdauza ar gaļas āmuriņu - tie kļūs lielāki un plānāki.
- Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai, veidni ietauko ar augu eļļu.
- Gaļas gabalus liek veidnē, apsāla un sapiparo, uzklāj majonēzi.
- Pārkaisa ar sīki sasmalcinātiem sīpoliem.
- Tomātus sagriež šķēlītēs, izkārto uz gaļas.
- Virsū tomātiem uzkaisa rīvētu sieru.
- Cep 20 minūtes, pasniedz karstas vai aukstas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!