Krāsnī ceptas vistas gaļas karbonādes

Krāsnī ceptas vistas gaļas karbonādes Foto: Krāsnī ceptas vistas gaļas karbonādes

Sastāvdaļas

 ● 600 g vistas filejas
 ● 1 sīpols
 ● 5 tomāti
 ● 250 g siera
 ● 4 ēdamkarotes majonēzes
 ● sāls pēc garšas
 ● 1/4 tējkarotes maltu melno piparu

Pagatavošana

    1. Vistas fileju sagriež 2 cm biezos gabalos.
    2. Gaļas gabalus liek uz dēlīša un izdauza ar gaļas āmuriņu - tie kļūs lielāki un plānāki.
    3. Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai, veidni ietauko ar augu eļļu. 
    4. Gaļas gabalus liek veidnē, apsāla un sapiparo, uzklāj majonēzi.
    5. Pārkaisa ar sīki sasmalcinātiem sīpoliem.
    6. Tomātus sagriež šķēlītēs, izkārto uz gaļas. 
    7. Virsū tomātiem uzkaisa rīvētu sieru. 
    8. Cep 20 minūtes, pasniedz karstas vai aukstas.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes