Sastāvdaļas
- 1 kg sarkano papriku
- 500 g vidēji sāļa Brinzas siera
- 1 pētersīļu saišķītis
- 1/2 piparmētru saišķīša vai bazilika
- 50 ml olīveļļas
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Paprikas nomazgā, veselas liek veidnē, aprasina ar olīveļļu, cep krāsnī.
- Ik pa brīdim paprikas apgroza - paprikai jābūt mīkstai, bet sānos - brūnganai.
- Gatavas paprikas liek celofāna maisiņā, galu aizsien un atdzesē.
- Atdzesētai paprikai novelk miziņu, izņem sēklotni un sagriež garās, 4-5 cm platās strēmelēs.
- Pētersīļus un piparmētru vai baziliku sakapā.
- Samaisa ar sagrieztu Brinzas sieru, olīveļļu, sāli, pipariem - kārtīgi samīca ar dakšiņu.
- Brinzas siera maisījumu liek uz paprikas strēmelēm - satin ruletes.
- Paprikas ruletes, pirms pasniegšanas, kārtīgi atdzesē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!