Krāsnī ceptas maizītes ar vistas gaļu

Krāsnī ceptas maizītes ar vistas gaļu Foto: Krāsnī ceptas maizītes ar vistas gaļu

Sastāvdaļas

 ● 1 kg vistas filejas
 ● 1 bagete 
 ● 1 glāze piena
 ● sāls pēc garšas 
 ● malti melnie pipari pēc garšas 
 ● 3 ēdamkarotes majonēzes
 ● 1 ēdamkarote sviesta
 ● 100 g siera
 ● ķiploki 

Pagatavošana

    1. Vistas gaļu sablenderē vai sakapā.
    2. Sasmalcinātajai gaļai pievieno majonēzi, sāli, piparus, sakuļ viendabīgā masā. 
    3. Masai pievieno mīkstu sviestu, sakuļ.
    4. Bageti sagriež 5 cm biezās šķēlēs, garoziņas ieziež ar ķiploku. 
    5. Dziļā bļodā lej pienu, bagetes šķēles pamērcē pienā, no abām pusēm, izņem mazliet mīkstuma, lai veidotos padziļinājums.
    6. Katras šķēles padziļinājumā liek vistas gaļas pildījumu. 
    7. Veidni ietauko ar augu eļļu vai ieklāj cepamo papīru, pildītās maizītes liek veidnē.
    8. Cep 180°C temperatūrā, 20-30 minūtes.
    9. 5 minūtes, pirms cepšanās beigām, maizītes pārkaisa ar rīvētu sieru, turpina cept, lai siers izkūst.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes