Sastāvdaļas
- 1 kg vistas filejas
- 1 bagete
- 1 glāze piena
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
- 3 ēdamkarotes majonēzes
- 1 ēdamkarote sviesta
- 100 g siera
- ķiploki
Pagatavošana
- Vistas gaļu sablenderē vai sakapā.
- Sasmalcinātajai gaļai pievieno majonēzi, sāli, piparus, sakuļ viendabīgā masā.
- Masai pievieno mīkstu sviestu, sakuļ.
- Bageti sagriež 5 cm biezās šķēlēs, garoziņas ieziež ar ķiploku.
- Dziļā bļodā lej pienu, bagetes šķēles pamērcē pienā, no abām pusēm, izņem mazliet mīkstuma, lai veidotos padziļinājums.
- Katras šķēles padziļinājumā liek vistas gaļas pildījumu.
- Veidni ietauko ar augu eļļu vai ieklāj cepamo papīru, pildītās maizītes liek veidnē.
- Cep 180°C temperatūrā, 20-30 minūtes.
- 5 minūtes, pirms cepšanās beigām, maizītes pārkaisa ar rīvētu sieru, turpina cept, lai siers izkūst.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!