Sastāvdaļas
● 1 bagete
● 150 g cieta siera
● 70 g sviesta
● 1 ķiploka daiviņa
● 2-3 pētersīļu zariņi
● sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Pētersīļus sakapā, ķiploka daiviņu saspiež ķiploku spiedē.
- Pusi sakapāto pētersīļu un visu ķiploku iemaisa mīkstā sviestā, pieber mazliet sāli un samaisa.
- Sieru sarīvē.
- Bageti sagriež šķēlēs, noziež šķēles ar pētersīļu-ķiploku sviestu - noziestās šķēles liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru.
- Pārkaisa maizītes ar sieru.
- Cep 200°C temperatūrā, 5-7 minūtes.
- Gatavas maizītes pārkaisa ar atlikušajiem pētersīļiem.