Sastāvdaļas
- 800 g lielu, attīrītu garneļu
- 1/4 glāzes citrona sulas
- 3 ēdamkarotes olīveļļas
- 3 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
- 1 tējkarote rīvētas citrona miziņas
- 1/4 tējkarotes malta čili pipara
- 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 250°C temperatūrai.
- Veidni ieziež ar 1 ēdamkaroti olīveļļas, liek garneles vienā kārtā.
- Citrona sulu samaisa ar visām sastāvdaļām, izņemot pētersīļus - maisījumu pārlej garnelēm.
- Cep krāsnī 8-10 minūtes, kamēr garneles ir gatavas.
- Gatavas garneles pārkaisa ar pētersīļiem, pasniedz uzreiz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!