Krāsnī ceptas garneles

Krāsnī ceptas garneles Foto: Krāsnī ceptas garneles

Sastāvdaļas

  • 800 g lielu, attīrītu garneļu
  • 1/4 glāzes citrona sulas
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 3 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
  • 1 tējkarote rīvētas citrona miziņas
  • 1/4 tējkarotes malta čili pipara
  • 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 250°C temperatūrai.
  2. Veidni ieziež ar 1 ēdamkaroti olīveļļas, liek garneles vienā kārtā.
  3. Citrona sulu samaisa ar visām sastāvdaļām, izņemot pētersīļus - maisījumu pārlej garnelēm.
  4. Cep krāsnī 8-10 minūtes, kamēr garneles ir gatavas.
  5. Gatavas garneles pārkaisa ar pētersīļiem, pasniedz uzreiz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes