Krāsnī cepta zivs olu mērcē

Krāsnī cepta zivs olu mērcē Foto: Krāsnī cepta zivs olu mērcē

Sastāvdaļas

 ● zivs pēc izvēles
 ● 4 olas
 ● loki
 ● 2-3 ēdamkarotes majonēzes
 ● siers
 ● sāls, garšvielas

Pagatavošana

  1. Zivs fileju kārtīgi noskalo, nosusina, izlasa visas asakas.
  2. Zivs fileju liek ietaukotā veidnē, uzber sāli, garšvielas.
  3. Gatavo mērci - bļodā samaisa olas, sakapātus lokus, majonēzi.
  4. Mērci pārlej zivij, pārkaisa ar rīvētu sieru, cep sakarsētā krāsnī 20 minūtes.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes