Krāsnī cepta zivs olu mērcē

Krāsnī cepta zivs olu mērcē Foto: Krāsnī cepta zivs olu mērcē

Sastāvdaļas

  • zivs pēc izvēles
  • 4 olas
  • loki
  • 2-3 ēdamkarotes majonēzes
  • siers
  • sāls, garšvielas

Pagatavošana

  1. Zivs fileju kārtīgi noskalo, nosusina, izlasa visas asakas.
  2. Zivs fileju liek ietaukotā veidnē, uzber sāli, garšvielas.
  3. Gatavo mērci - bļodā samaisa olas, sakapātus lokus, majonēzi.
  4. Mērci pārlej zivij, pārkaisa ar rīvētu sieru, cep sakarsētā krāsnī 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes