Krāsnī cepta zivs ar kartupeļiem un majonēzi

Krāsnī cepta zivs ar kartupeļiem un majonēzi Foto: Krāsnī cepta zivs ar kartupeļiem un majonēzi

Sastāvdaļas

  • 500 g zivs filejas 
  • 1 kg kartupeļu
  • 350 g tomātu
  • 100 g siera 
  • majonēze
  • sāls 
  • pipari 

Pagatavošana

  1. Zivs fileju sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Pieber sāli, piparus un atstāj uz 15-20 minūtēm.
  3. Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs.
  4. Tomātus sagriež šķēlītēs.
  5. Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
  6. Veidnē liek pusi kartupeļu, uzber mazliet sāli, piparus. 
  7. Kartupeļiem liek virsū zivs gabaliņus, virsū zivij liek tomātus, tomātiem virsū liek atlikušos kartupeļus, uzber mazliet sāli.
  8. Kartupeļus noziež ar majonēzi, pārkaisa ar rīvētu sieru.
  9. Cep 180°C temperatūrā, 40 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes