Sastāvdaļas
- 500 g zivs filejas
- 1 kg kartupeļu
- 350 g tomātu
- 100 g siera
- majonēze
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Zivs fileju sagriež nelielos gabaliņos.
- Pieber sāli, piparus un atstāj uz 15-20 minūtēm.
- Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs.
- Tomātus sagriež šķēlītēs.
- Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
- Veidnē liek pusi kartupeļu, uzber mazliet sāli, piparus.
- Kartupeļiem liek virsū zivs gabaliņus, virsū zivij liek tomātus, tomātiem virsū liek atlikušos kartupeļus, uzber mazliet sāli.
- Kartupeļus noziež ar majonēzi, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, 40 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!