Krāsnī cepta zivs ar burkāniem, sīpoliem un brokoļiem

Krāsnī cepta zivs ar burkāniem, sīpoliem un brokoļiem Foto: Krāsnī cepta zivs

Sastāvdaļas

  • zivs (pēc izvēles)
  • sāls, pipari, garšvielas
  • burkāni, sīpoli
  • tomātu pasta
  • majonēze
  • ķiploki, zaļumi
  • brokoļi

Pagatavošana

  1. Zivi iztīra, sagriež porciju gabalos, ierīvē ar sāli, pipariem un garšvielām, liek veidnē.
  2. Burkānus sarīvē, sīpolus sakapā, cep eļļā.
  3. Ceptos dārzeņus samaisa ar tomātu pastas-majonēzes maisījumu, pievieno sakapātus ķiplokus un zaļumus.
  4. Dārzeņu maisījumu liek virsū zivij.
  5. Cep 200°C temperatūrā, 25 minūtes.
  6. Brokoļus izvāra sālsūdenī, pievieno zivij, pirms pasniegšanas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes