Krāsnī cepta vistas gaļa ar skābo krējumu un sieru

Krāsnī cepta vistas gaļa ar skābo krējumu un sieru Foto: Krāsnī cepta vistas gaļa ar skābo krējumu un sieru

Sastāvdaļas

  • 1 ēdamkarote sakapātu loku
  • 4 vistu krūtiņas
  • 2 tējkarotes rīvētas citrona miziņas
  • 1/2 glāzes rīvmaizes
  • 1/2 glāzes rīvēta Parmas siera
  • 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
  • 1 glāze skābā krējuma
  • 2 tējkarotes sāls
  • 1 tējkarote maltu melno piparu
  • 1 ķiploka daiviņa

Pagatavošana

  1. Skābo krējumu samaisa ar sāli, pipariem, sakapātu ķiploku, citrona miziņu, lokiem un pētersīļiem.
  2. Pievieno rīvmaizi un samaisa.
  3. Vistu krūtiņas liek ietaukotā veidnē, pārlej ar skābā krējuma maisījumu.
  4. Pārkaisa ar Parmas sieru.
  5. Cep 200°C temperatūrā, 20-25 minūtes.
  6. Pasniedz ar dārzeņu piedevām, vai piedevām pēc Jūsu izvēles.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes