Sastāvdaļas
- 1 ēdamkarote sakapātu loku
- 4 vistu krūtiņas
- 2 tējkarotes rīvētas citrona miziņas
- 1/2 glāzes rīvmaizes
- 1/2 glāzes rīvēta Parmas siera
- 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
- 1 glāze skābā krējuma
- 2 tējkarotes sāls
- 1 tējkarote maltu melno piparu
- 1 ķiploka daiviņa
Pagatavošana
- Skābo krējumu samaisa ar sāli, pipariem, sakapātu ķiploku, citrona miziņu, lokiem un pētersīļiem.
- Pievieno rīvmaizi un samaisa.
- Vistu krūtiņas liek ietaukotā veidnē, pārlej ar skābā krējuma maisījumu.
- Pārkaisa ar Parmas sieru.
- Cep 200°C temperatūrā, 20-25 minūtes.
- Pasniedz ar dārzeņu piedevām, vai piedevām pēc Jūsu izvēles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!