Krāsnī cepta vistas gaļa ar saldo krējumu un sieru

Krāsnī cepta vistas gaļa ar saldo krējumu un sieru Foto: Krāsnī cepta vistas gaļa ar saldo krējumu un sieru

Sastāvdaļas

  • vistas gaļa
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3-4 ēdamkarotes saberztu konservētu tomātu
  • 1/2 citrona
  • 100 ml saldā krējuma 20% tauku
  • 2-3 kartupeļi
  • 100 g siera
  • 1 ēdamkarote augu eļļas
  • 1 vidēji liels sīpols
  • sāls
  • malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Vistas gaļas gabalos liek gareniski sagrieztas ķiploka daiviņas, ierīvē ar sāli un pipariem.
  2. Veidni ietauko ar augu eļļu, liek vistas gaļas gabalus, pārkaisa ar sakapātu sīpolu. 
  3. Uzlej saldo krējumu, virsū izspiež citrona sulu, pievieno, nesamaisot, konservētus tomātus.
  4. Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs, izkārto tā, lai neskartu saberztos tomātus.
  5. Uzber sāli, piparus.
  6. Cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes, tad veidni izņem un pārkaisa ar rīvētu sieru, turpina cept 15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes