Krāsnī cepta vistas gaļa ar ķiplokiem

Krāsnī cepta vistas gaļa ar ķiplokiem Foto: Krāsnī cepta vistas gaļa ar ķiplokiem

Sastāvdaļas

  • 2 lielas vistu krūtiņas
  • 4 ķiploka daiviņas (saspiestas ķiploku spiedē)
  • 1 ēdamkarote rozmarīna
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 citrona miziņa un sula
  • 1/2 glāzes vistas buljona
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
  2. Vistu krūtiņas sagriež gareniski 4 gabalos.
  3. Vistas gaļu apsāla un sapiparo no abām pusēm, liek veidnē.
  4. Virsū liek ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, rozmarīnu, olīveļļu, rīvētu citrona miziņu. 
  5. Visu veidnē samaisa. 
  6. Cep krāsnī 20 minūtes. 
  7. Pielej buljonu, citrona sulu.
  8. Krāsni izslēdz, atstāj veidni pastāvēt krāsnī, 5 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes