Sastāvdaļas
- 1 kg vistas gaļas
- dārzeņu maisījums (burkāni, selerija, kartupeļi, sīpoli, ķiploki, brokoļi)
- olīveļļa
- 1-2 ēdamkarotes balzametiķa
- sāls, pipari pēc garšas
- svaigi pētersīļi
- rozmarīns, oregano, timiāns
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 220°C temperatūrai.
- Dārzeņus noskalo un sagriež, liek tos veidnē.
- Dārzeņus aprasina ar olīveļļu, balzametiķi, uzber sāli, piparus, pārkaisa ar rozmarīnu, oregano, timiānu.
- Vistas gaļu aprasina ar olīveļļu, uzber sāli, piparus.
- Gaļu liek virsū dārzeņiem, cep stundu, kamēr tā gatava.
- Gatavu gaļu izņem no veidnes, dārzeņus samaisa un pacep vēl 5-10 minūtes.
- Gatavu ēdienu atdzesē un pasniedz ar svaigiem pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!