Krāsnī cepta vistas gaļa ar citronu

Krāsnī cepta vistas gaļa ar citronu Foto: Krāsnī cepta vistas gaļa ar citronu

Sastāvdaļas

  • 700 g vistas gaļas
  • 1/2 citrona
  • 1-2 ēdamkarotes medus
  • sāls pēc garšas
  • piparu maisījums pēc garšas
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma

Pagatavošana

  1. Citrona pusi sagriež gabaliņos.
  2. Ja medus ir biezs, to izkausē šķidru.
  3. Vistas gaļu apsāla, sapiparo, pārlej ar medu, pievieno citrona gabaliņus - visu kārtīgi samaisa, saspiežot citrona gabaliņus.
  4. Gaļu marinē 40 minūtes.
  5. Kad 40 minūtes pagājušas, gaļu pārliek veidnē - marinādi noliek malā, veidnē ieliek dažus citrona gabaliņus, vistas gaļu noziež ar skābo krējumu, veidnei uzklāj foliju. 
  6. Cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes, tad krāsns temperatūru samazina līdz 175°C un turpina cept 20 minūtes.
  7. Pasniedz ar kartupeļiem, citrona šķēlītēm un zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes