Sastāvdaļas
- 700 g vistas gaļas
- 1/2 citrona
- 1-2 ēdamkarotes medus
- sāls pēc garšas
- piparu maisījums pēc garšas
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
Pagatavošana
- Citrona pusi sagriež gabaliņos.
- Ja medus ir biezs, to izkausē šķidru.
- Vistas gaļu apsāla, sapiparo, pārlej ar medu, pievieno citrona gabaliņus - visu kārtīgi samaisa, saspiežot citrona gabaliņus.
- Gaļu marinē 40 minūtes.
- Kad 40 minūtes pagājušas, gaļu pārliek veidnē - marinādi noliek malā, veidnē ieliek dažus citrona gabaliņus, vistas gaļu noziež ar skābo krējumu, veidnei uzklāj foliju.
- Cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes, tad krāsns temperatūru samazina līdz 175°C un turpina cept 20 minūtes.
- Pasniedz ar kartupeļiem, citrona šķēlītēm un zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!