Krāsnī cepta menca ar sieru un tomātiem

Krāsnī cepta menca ar sieru un tomātiem Foto: Krāsnī cepta menca ar sieru un tomātiem

Sastāvdaļas

  • 2 mencas filejas
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 2-3 tomāti
  • 5 ēdamkarotes trekna skābā krējuma
  • 2 tējkarotes sinepju
  • 100 g cieta siera
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Mencas filejas nosusina, sagriež lielos gabalos, liek keramiskajā veidnē, uzber sāli un piparus.
  2. Ja ir mazās keramiskās veidnītes, zivs gabalus var likt tajās.
  3. Tomātus nomazgā, sagriež gredzenos, izkārto uz zivs gabaliem.
  4. Skābo krējumu samaisa ar sinepēm.
  5. Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
  6. Sieru samaisa ar skābā krējuma-sinepju maisījumu.
  7. Siera maisījumu liek virsū zivs gabaliem un tomātiem.
  8. Veidni liek 180°C temperatūrā sakarsētā krāsnī, cep 25 minūtes, kamēr siers izkūst un parādās garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes