Sastāvdaļas
- 1 karpa
- 2 tomāti
- 1 liels baklažāns
- 2 paprikas
- 3 kartupeļi
- majonēze, viena citrona sula
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Karpu iztīra, noņem zvīņas, spuras var atstāt.
- Zivi noskalo, sagriež porciju gabalos, zivs galvu neizmet.
- Katru zivs gabalu ierīvē ar sāli un pipariem, aprasina ar citrona sulu, noliek malā.
- Dziļu veidni ietauko ar augu eļļu.
- Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs, uzber sāli, liek veidnē.
- Šķēlītēs sagriež baklažānus, tomātus, paprikas sagriež gredzenos.
- Visam uzber sāli.
- Karpas gabalus liek uz kartupeļiem.
- Starp karpas gabaliem liek tomātu šķēlītes, baklažānus, paprikas.
- Atlikušos dārzeņus liek apkārt karpas gabaliem.
- Visu pārlej ar majonēzi.
- Cep 200°C temperatūrā, 45 minūtes.
- Karpu ņem ārā no krāsns, kad izcepušies ir kartupeļi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!