Sastāvdaļas
- 500 g cūkgaļas
- 3 sīpoli
- 200 g majonēzes
- 200-300 g cieta siera
- tomāti pēc vēlēšanās
- sāls
- pipari
- zaļumi pēc vēlēšanās
Pagatavošana
- Cūkgaļu sagriež 1 cm biezās šķēlēs, izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Katrai cūkgaļas šķēlei uzber sāli, piparus, atstāj uz 5 minūtēm, lai ievelkas.
- Cūkgaļu liek ar sviestu ietaukotā veidnē.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos un blīvā slānī noklāj gaļu.
- Pārlej ar majonēzi.
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai, cep 30 minūtes.
- Pēc 15 minūtēm gaļu izņem no krāsns un pārkaisa ar smalki rīvētu sieru.
- Turpina cept gaļu 15 minūtes, kamēr gatavs.
- Sieram pilnībā ir jāizkūst un jāiegūst orandžīgs tonis.
- Gaļu pēc cepšanās, 5 minūtes patur sulā, kas izdalījusies, pasniedz karstu.
- Gatavu gaļu pasniedz pārkaisītu ar svaigiem, sakapātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!