Sastāvdaļas
- 1 kg cūkas ciskas
- 5 ķiploka daiviņas
- 3 ēdamkarotes sinepju
- 1 tējkarote timiāna
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 2 tējkarotes sāls
Pagatavošana
- Cūkas cisku noskalo un nosusina.
- Ķiplokus notīra un katru daiviņu sagriež 4 daļās.
- Cūkas ciskā iegriež un katrā iegriezumā liek ķiploka gabaliņu.
- Augu eļļu samaisa ar sinepēm, garšvielām, sāli.
- Ar augu eļļas maisījumu ierīvē cūkas cisku, ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 5 stundām.
- Tad cūkas cisku ietin folijā un liek veidnē.
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Veidni liek krāsnī, vidējā līmenī, cep 1,5 stundas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!