Sastāvdaļas
- 2 kārbas krabju konservi
- 1 glāze konservētu zaļo zirnīšu
- 1 sīpols
- 100 g marinētu sēņu
- marinēti burkāni
- 1 glāze vārītu irdenu rīsu
- 2 cieti vārītas olas
- 1 ēdamkarote sasmalcinātu diļļu
- majonēze
- 1 ēdamkarote asās tomātu mērces
- 1 tējkarote gurķu marinādes
- sāls
- cukurs
- salātu lapas
- 4 redīsi
Pagatavošana
- Krabjiem noņem kaula plāksnītes un daļu krabju sasmalcina.
- Sēnes un burkānus sagriež strēmelītēs, sīpolu sasmalcina.
- Majonēzei pievieno tomātu mērci, gurķu marinādi, sāli, cukuru, dilles, sīpolu, sēnes, burkānus, rīsus, krabjus un samaisa.
- Trauku izklāj ar salātu lapām, virsū kārto krabju salātus.
- Rotā ar olām, redīsiem un krabju gabaliņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!