Sastāvdaļas
- 300 g rīsu
- 1 bundža zivju konservu pēc izvēles
- 2-3 vidēja lieluma sīpoli
- 2 olas
- 3-4 ēdamkarotes kukurūzas miltu
- augu eļļa
- sāls
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Izvāra rīsus.
- Konservēto zivi samīca ar dakšiņu.
- Sīpolus sakapā, cep, kamēr kļūst zeltaini.
- Rīsiem pievieno konservēto zivi, ceptos sīpolus, sāli.
- Pievieno olas, pieber piparus - visu samaisa.
- No konservētās zivs masas veido kotletes, apviļā tās kukurūzas miltos.
- Cep kotletes sakarsētā augu eļļā.
- Gatavas kotletes pasniedz ar piedevām pēc izvēles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!