Kotletes „Ligzdiņas”

Kotletes „Ligzdiņas” Foto: Kotletes „Ligzdiņas”

Sastāvdaļas

Kotlešu masai:
● 800 g cauraugušas cūkgaļas
● 300 g vistas filejas
● 1 sīpols
● 200 ml piena
● 70 g kaltētas maizes
● sāls, pipari
Pildījumam:
● 200 g skābā krējuma 20% tauku
● 2 olas
● 150-200 g cieta siera
● dilles pēc garšas

Pagatavošana

    1. Maizi mērcē pienā.
    2. Ar gaļas maļamo mašīnu samaļ gaļu, sīpolu, izmērcēto maizi.
    3. Pievieno sāli, piparus, pienu, samīca kotlešu masu.
    4. Gatavo pildījumu - sieru sarīvē uz rupjās rīves, samaisa ar olām, skābo krējumu un dillēm.
    5. Ar mitrām rokām, no kotlešu masas veido bumbiņu, tad no tās izveido ligzdiņu - liek veidnē.
    6. Ligzdiņā liek pildījumu - 1 ēdamkaroti, tad pieliek vēl.
    7. Cep 200°C temperatūrā, 25 minūtes, kamēr ligzdiņas kļūst brūnganas.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes