Sastāvdaļas
Kotlešu masai:
- 800 g cauraugušas cūkgaļas
- 300 g vistas filejas
- 1 sīpols
- 200 ml piena
- 70 g kaltētas maizes
- sāls, pipari pēc garšas
Pildījumam:
- 200 g skābā krējuma 20% tauku
- 2 olas
- 150-200 g cieta siera
- dilles pēc garšas
Pagatavošana
- Maizi mērcē pienā.
- Ar gaļas maļamo mašīnu samaļ gaļu, sīpolu, izmērcēto maizi.
- Pievieno sāli, piparus, pienu, samīca kotlešu masu.
- Gatavo pildījumu - sieru sarīvē uz rupjās rīves, samaisa ar olām, skābo krējumu un dillēm.
- Ar mitrām rokām, no kotlešu masas veido bumbiņu, tad no tās izveido ligzdiņu - liek veidnē.
- Ligzdiņā liek pildījumu - 1 ēdamkaroti, tad pieliek vēl.
- Cep 200°C temperatūrā, 25 minūtes, kamēr ligzdiņas kļūst brūnganas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!