Sastāvdaļas
- 500 g vistas maltās gaļas
- 1 sīpols
- 1-2 ķiploka daiviņas
- maize pēc garšas
- 1 ola
- sāls, pipari
Pildījumam:
- 100-150 g sarīvēta Mocarellas siera
- 2 vārītas, sarīvētas olas
- sakapātas dilles un pētersīļi
- 2 ēdamkarotes mīksta sviesta
- garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas malto gaļu samīca ar sakapātu sīpolu, ķiplokiem, iepriekš izmērcētu maizi, olu, sāli, pipariem.
- Sagatavo pildījumu - Mocarellas sieru un olas sarīvē uz smalkās rīves.
- Samaisa visas pildījuma sastāvdaļas.
- Ar ēdamkaroti ņem maltās gaļas masu, ar mitrām rokām izveido padziļinājumu un liek iekšā pildījumu.
- Ar mitrām rokām izveido kotleti.
- Cep pannā, sakarsētā augu eļļā, uz lēnas uguns.
- Cep no abām pusēm, kamēr izveidojas sarkanīga garoziņa.
- Pasniedz ar piedevām pēc Jūsu izvēles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!