Kotletes ar auzu pārslām

Kotletes ar auzu pārslām Foto: Kotletes ar auzu pārslām

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 1 glāze ātri vārāmo auzu pārslu
  • 1/2 glāzes piena
  • 2 olas
  • 2 kartupeļi
  • 1 vidēji liels sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sīpolu sagriež, kartupeļus nomizo, sagriež salmiņos.
  2. Malto gaļu samaisa ar sīpolu un auzu pārslām.
  3. No maltās gaļas masas veido ovālu plāceni, vidū liek 3-4 kartupeļu salmiņus.
  4. Kartupeļu salmiņus ietin gaļas plācenī, malas nostiprina, lai kotlete neizjūk.
  5. No sniegtā produktu daudzuma sanāk aptuveni 20 kotletes.
  6. Kotletes cep augu eļļā, kamēr parādās brūngana garoziņa.
  7. Mērci kotletēm gatavo pēc saviem ieskatiem, kā labāk garšo.
  8. Tad kotletes liek veidnē, pārlej mērci, sautē sakarsētā krāsnī 20-30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes