Konservēts lasis asajās garšvielās

Konservēts lasis asajās garšvielās Foto: Konservēts lasis asajās garšvielās

Sastāvdaļas

  • 700 g svaigas laša filejas
  • 2-3 ēdamkarotes jūras sāls
  • 1 ēdamkarote garšvielu maisījuma zivij
  • ķiploki
  • sīpoli
  • malti melnie pipari
  • malta paprika
  • sinepju sēklas
  • oregano
  • majorāns

Pagatavošana

  1. Laša filejai nogriež ādu ar asu nazi, ar pinceti izvelk asakas.
  2. Sagatavoto laša fileju aprasina ar ledainu ūdeni, nosusina.
  3. Laša fileju ierīvē ar jūras sāli no visām pusēm.
  4. Laša fileju liek keramikas traukā ar vāku, trauku liek ledusskapī uz 12 stundām.
  5. Pēc noteiktā laika nolej izveidojušos šķidrumu, laša fileju ierīvē un apkaisa ar garšvielām, liek vēlreiz ledusskapī uz 12 stundām.
  6. Pirms pasniegšanas, laša fileju no garšvielām izņem, var pasniegt ar visām garšvielām, tad zivs būs asāka.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes