Konservēti redīsi

Konservēti redīsi Foto: Konservēti redīsi

Sastāvdaļas

  • 1,5 kg redīsu
  • melno piparu graudiņi, dilles, lauru lapa, sāls pēc garšas
  • 1 l ūdens
  • 15 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1/2 glāzes 6% etiķa
  • 2 čili pipari

Pagatavošana

  1. Dilles sakapā, redīsus sagriež, aptuveni 1 cm biezās šķēlītēs, visu samaisa.
  2. Augu eļļu uzkarsē un tad atdzesē.
  3. Čili piparus sīki sagriež, liek verdošā, mazliet sālītā ūdenī, pavāra 10 minūtes.
  4. Ūdeni atdzesē, pielej etiķi.
  5. Sterilizētās burkās lej atdzesēto augu eļļu, pievieno redīsus ar dillēm, citus zaļumus, pārlej marinādi.
  6. Burkas aizvāko, var ēst jau pēc 3-4 dienām, bet var uzglabāt arī ziemai.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes