Konservēti baklažāni tatāru gaumē

Konservēti baklažāni tatāru gaumē Foto: Konservēti baklažāni tatāru gaumē

Sastāvdaļas

  • 2 kg baklažānu
  • 1 glāze cukura
  • 12 paprikas
  • 1-3 čili pipari (daudzums atkarīgs, cik asu vēlaties)
  • 4 ķiploku galviņas
  • 2 glāzes augu eļļas
  • 2 ēdamkarotes etiķa esences
  • 2 ēdamkarotes sāls
  • 3 l tomātu sulas

Pagatavošana

  1. Katlā uzvāra tomātu sulu, pieber sāli, cukuru, augu eļļu, etiķa esenci, turpina vārīt.
  2. Čili piparus un ķiplokus samaļ, pievieno verdošajai tomātu sulai.
  3. Visu uzvāra, pievieno gredzenos sagrieztas paprikas, šķēlītēs vai gabaliņos sagrieztus baklažānus - vāra, kamēr gatavs, 30-40 minūtes.
  4. Masu liek tīrās burkās, aizvāko.
  5. Burkām uzklāj dvieli vai segu, kamēr tās atdziest.
  6. No dotā produktu daudzuma sanāk aptuveni 6 litri konservētu baklažānu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes