Sastāvdaļas
- 1 bundža konservētas zivs eļļā
- 2 burkāni
- 4 kartupeļi
- 4 olas
- 2 nelieli puravi
- majonēze pēc garšas
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Kartupeļus, burkānus un olas izvāra.
- Atdzesē dārzeņus un olas, nomizo, noņem čaumalas.
- Olām atdala baltumus no dzeltenumiem.
- Ar dakšiņu samīca zivi.
- Salātus liek kārtās:
- 1 kārta - zivs, uzklāj mazliet majonēzes.
- 2 kārta - smalki sarīvēts olas baltums, uzklāj mazliet majonēzes.
- 3 kārta - smalki sarīvēti burkāni, uzklāj mazliet majonēzes, uzber sāli.
- 4 kārta - sīki sakapāts puravs.
- 5 kārta - smalki sarīvēti kartupeļi, uzklāj majonēzi, uzber sāli.
- 6 kārta - smalki sarīvēts olas dzeltenums.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!