Konservētas zivs salāti ar dārzeņiem un olu

Konservētas zivs salāti ar dārzeņiem un olu Foto: Konservētas zivs salāti ar dārzeņiem un olu

Sastāvdaļas

  • 1 bundža konservētas zivs eļļā
  • 2 burkāni
  • 4 kartupeļi
  • 4 olas
  • 2 nelieli puravi
  • majonēze pēc garšas
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus, burkānus un olas izvāra.
  2. Atdzesē dārzeņus un olas, nomizo, noņem čaumalas.
  3. Olām atdala baltumus no dzeltenumiem.
  4. Ar dakšiņu samīca zivi.
  5. Salātus liek kārtās:
  6. 1 kārta - zivs, uzklāj mazliet majonēzes.
  7. 2 kārta - smalki sarīvēts olas baltums, uzklāj mazliet majonēzes.
  8. 3 kārta - smalki sarīvēti burkāni, uzklāj mazliet majonēzes, uzber sāli.
  9. 4 kārta - sīki sakapāts puravs.
  10. 5 kārta - smalki sarīvēti kartupeļi, uzklāj majonēzi, uzber sāli.
  11. 6 kārta - smalki sarīvēts olas dzeltenums.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes