Kolumbijas kafijas muss

Kolumbijas kafijas muss Foto: Linda Bazileviča

Sastāvdaļas

  • 60 ml stipras Selection by Rimi Colombia espresso kafijas
  • 40 ml kondensēta piena ar cukuru
  • 5 ēdamkarotes dzeramā ūdens
  • 1 ēdamkarote želatīna
  • 250 ml saldā krējuma
  • 3 olu baltumi

Pagatavošana

  1. Stipri atdzesētai espresso kafijai pievieno kondensēto pienu.
  2. Sajauc ūdeni ar želatīnu un ļauj tam uzbriest.
  3. Kad tas uzbriedis, to uzsilda, līdz želatīns izkusis un sajauc to kopā ar kafiju.
  4. Kafijai pievieno saputotu saldo krējumu un ar putojamo slotiņu to sajauc viendabīgā masā.
  5. Iecilā uzputotus olu baltumus.
  6. Masu pilda nelielos trauciņos un liek ledusskapī atdzist.
  7. Pasniedz ar putotu saldo krējumu un grauzdētām kafijas pupiņām.

Recepti iesūtīja: Linda Bazileviča

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes