Sastāvdaļas
- 500 g kefīra
- 2 olas
- 200 g cukura
- 1 tējkarote dzēstas sodas
- 4 glāzes miltu
Pildījumam:
- 100 g cukura
- 2 glāzes kokosriekstu skaidiņu
- 1 paciņa vaniļas cukura
- 200 g liesa saldā krējuma
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 170-180°C temperatūrai.
- No mīklas sastāvdaļām samīca mīklu, lej ietaukotā veidnē.
- Pildījumam - cukuru samaisa ar vaniļas cukuru un daļu kokosriekstu skaidiņu.
- Pildījumu pārlej mīklai un cep 20-25 minūtes.
- Kad pīrāgs ir gatavs, virsu rotā ar putukrējumu, kas sakults ar kokosriekstu skaidiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!