Ķiršu torte ar Maskarpones siera krēmu

Ķiršu torte ar Maskarpones siera krēmu Foto: Ķiršu torte ar Maskarpones siera krēmu

Sastāvdaļas

Biskvītam:

  • 3 olas
  • 150 g cukura
  • 150 g miltu
  • Krēmam:
  • 250 ml saldā krējuma (33-35% tauku)
  • 150 g cukura
  • 250 g Maskarpones siera

Pildījumam:

  • 600 g saldētu ķiršu

Pagatavošana

  1. Gatavo biskvītu - olas sakuļ ar cukuru, kamēr iegūst gaisīgas putas. Pievieno miltus - samaisa.
  2. Uzkarsē krāsni līdz 180 grādu temperatūrai.
  3. Mīklu lej ieeļļotā veidnē, cep 15 - 20 minūtes.
  4. Biskvītu atdzesē un virsū liek ķiršus.
  5. Gatavo krēmu - saldo krējumu sakuļ ar cukuru, kamēr cukurs pilnībā izkusis. Pievieno Maskarpones sieru, kārtīgi sajauc.
  6. Krēmu klāj virsū ķiršiem un liek ledusskapī uz 2-3 stundām.
  7. Torti izrotā pēc savas gaumes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes