Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 3 olas
- 150 g cukura
- 150 g miltu
- Krēmam:
- 250 ml saldā krējuma (33-35% tauku)
- 150 g cukura
- 250 g Maskarpones siera
Pildījumam:
- 600 g saldētu ķiršu
Pagatavošana
- Gatavo biskvītu - olas sakuļ ar cukuru, kamēr iegūst gaisīgas putas. Pievieno miltus - samaisa.
- Uzkarsē krāsni līdz 180 grādu temperatūrai.
- Mīklu lej ieeļļotā veidnē, cep 15 - 20 minūtes.
- Biskvītu atdzesē un virsū liek ķiršus.
- Gatavo krēmu - saldo krējumu sakuļ ar cukuru, kamēr cukurs pilnībā izkusis. Pievieno Maskarpones sieru, kārtīgi sajauc.
- Krēmu klāj virsū ķiršiem un liek ledusskapī uz 2-3 stundām.
- Torti izrotā pēc savas gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!