Sastāvdaļas
- 200 g sviesta
- 2 1/2 glāzes miltu
- 150 g cukura
- 1/2 tējkarote sāls
- 1 tējkarote cepamā pulvera
Pildījumam:
- 3 olas
- 1/2 glāze cukura
- 250 g biezpiena
- vaniļas cukurs
- saldēti vai svaigi ķirši bez kauliņiem
Pagatavošana
- Dziļā bļodā sajauc miltus, cukuru, sāli, cepamo pulveri un sarīvētu sviestu.
- Masu sajauc un saberzē drupatās.
- Nedaudz ietaukotā formā ieklāj 2/3 no drupatu masas.
- Pildījums: Ar elektrisko putotāju sakuļ olas ar cukuru, tad pievieno biezpienu, vaniļas cukuru un ķiršus, sajauc viendabīgā masā.
- Pildījuma masu klāj pār drupatu kārtu, pārklāj ar atlikušajām drupatām.
- Ievieto cepeškrāsnī un cep 180°C temperatūrā 30 - 40 minūtes.
- Pasniedz atdzesētu pilnībā vai līdz istabas temperatūrai.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!