Ķiršu siera kūka

Ķiršu siera kūka Foto: Ķiršu siera kūka

Sastāvdaļas

  • 500 g gatavas smilšu vai kārtainās mīklas
  • 500 g krēmsiera (istabas temperatūrā)
  • 1/2 glāzes cukura
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 1 ola
  • 1 kg ķiršu vai ķiršu džema
  • milti pārkaisīšanai

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
  2. Darba virsmu nokaisa ar miltiem un izrullē vienu mīklas plāksni un ieklāj ietaukotā veidnē.
  3. Ja nepieciešams, izlīdzina ar rokām.
  4. Sakuļ krēmsieru ar cukuru, vaniļas cukuru, olu - viendabīgā masā.
  5. Krēmsiera masu klāj virsū mīklai.
  6. Ķiršus bez kauliņiem liek virsū krēmsiera masai, uzber cukuru.
  7. Ja izmanto džemu - to klāj virsū krēmsiera masai.
  8. Izrullē otru mīklas plāksni, sagriež 1 cm platās sloksnēs, liek virsū ķiršiem, izveidojot restīti.
  9. Cep 30-35 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes