Ķiršu pīrāgs

Ķiršu pīrāgs Foto: Ķiršu pīrāgs

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 olu baltumi
  • 4 ēdamkarotes cukura
  • 1/4 tējkarotes sāls
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 1 glāze piena
  • 500 g svaigu vai saldētu ķiršu

Pagatavošana

  1. Olu dzeltenumus sakuļ ar olu, pieber cukuru, sāli, vēlreiz sakuļ.
  2. Olu masai pakāpeniski pievieno miltus un pienu, sakuļ.
  3. Citā bļodā sakuļ olu baltumus un pievieno olu dzeltenumu masai, visu vēlreiz sakuļ.
  4. Pusi mīklas lej ietaukotā veidnē, izkārto ķiršus un pārlej ar atlikušo mīklu.
  5. Cep 200°C temperatūrā, 20-30 minūtes.
  6. Gatavu desertu atdzesē un pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes