Ķiršu ievārījums

Ķiršu ievārījums Foto: Ķiršu ievārījums

Sastāvdaļas

  • 1 kg ķiršu
  • 1 kg cukura
  • 1/2 glāzes ūdens

Pagatavošana

  1. Palielā emaljētā grāpī vispirms ielej ūdeni, tad ieber nomazgātus, notecinātus un no kauliņiem atbrīvotus ķiršus, virsū uzber cukuru (ja ķirši ir saldi, cukuru var likt mazāk). Uzvāra, nosmeļ putas.
  2. Grāpi noņem no uguns un noliek vēsā vietā uz 10-12 stundām.
  3. Tad ievārījumu vēlreiz uzvāra un vēlreiz noliek vēsā vietā uz 10-12 stundām nostāvēties.
  4. Ievārījumu atkal uzvāra un karstu pilda izkarsētās burkās.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes